Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.
Początkujący erotoman
<uśmiechną się> Yoshi nie chce przeszkadzać w rozmowie chociaż w ogóle nie przeszkadzał.
Początkujący erotoman
Aphrodite Pisces napisał:
<uśmiechną się> Yoshi nie chce przeszkadzać w rozmowie chociaż w ogóle nie przeszkadzał.
Jasne, że nie. nawet nie wiem skąd ten pomysł <uśmiechnął się, po chwili znowu dopadł go ból karku. Stęknął lekko i znów przejechał po nim dłonią>
Początkujący erotoman
Pomasować?
Początkujący erotoman
Pomasować?
Nie nie nie nie nie < bronił się z lekkim rumieńcem. To było dla niego delikatne miejsce> Po...po prostu ... nie lubię jak ktoś mnie tam dotyka < prawda była taka, że to go podniecało ale nie mówił o tym nikomu. Odwrócił głowę by chłopak nie widział rumieńca na jego twarzy, odchrząknął i upił kolejny łyk kawy>
Początkujący erotoman
Oj przestań. Przestanie Cię boleć. <ustał za nim i delikatnie zaczął masować mu kark>
Początkujący erotoman
< przeszedł go przyjemny dreszcz, starał się opanował rumieniec i to, by nie wydać z siebie westchnienia pod wpływem jego dotyku. Starał się myśleć o czymś co by go opanowało> M...masz delikatne ręce < powiedział starając się urzymać normalny ton swego głosu>
Ostatnio edytowany przez Noamiru (2010-05-27 10:23:52)
Początkujący erotoman
Dziękuje. <masuje go dalej> Jesteś strasznie spięty. Rozluźnij się.
Słodka owieczka
*Wpadł do kuchni i odstawił talerz do zlewu, po czym umył Go z rumieńcem na twarzy.*
Umm... Nie zwracajcie na mnie uwagi..
Ostatnio edytowany przez Yoshi Yukiya (2010-05-27 10:29:06)
Początkujący erotoman
<starał się uspokoić, dłonie Aphrodita były delikatne i przyjemne, lekko odchylił głowę poddając się jego dotykowi a także po to, by ani Yoshi ani on nie zobaczyli oznak podniecenia na jego twarzy>
Ostatnio edytowany przez Noamiru (2010-05-27 10:32:19)
Początkujący erotoman
Już lepiej^^ <uśmiechną się> Mam nadzieje że nie masuje za mocno?
Początkujący erotoman
Już lepiej^^ <uśmiechną się> Mam nadzieje że nie masuje za mocno?
N..Nie < westchnął lekko, to naprawdę mu pomagało a jednocześnie dawało niebywałą przyjemność. Modlił się tylko o to, żeby chłopak nie zbliżył się do niego za mocno>
Słodka owieczka
*Spojrzał na Nich i nieco posmutniał. Westchnął tylko cicho i udał się powoli w stronę wyjścia.*
Początkujący erotoman
<uśmiechną się po czym się do niego od tyłu przytulił> Idziesz dziś na jakieś zajęcia?
Yoshi-kun... Coś się stało?
Ostatnio edytowany przez Aphrodite Pisces (2010-05-27 10:40:17)
Początkujący erotoman
Yoshi Yukiya napisał:
*Spojrzał na Nich i nieco posmutniał. Westchnął tylko cicho i udał się powoli w stronę wyjścia.*
<Widząć reakcję chłopaka i czując ciało Aphrodita, odsunął się delikatnie od niego> Dz-dziękuję ci za masaż< starał się to powiedzieć z jak najszczerszym uśmiechem, po czym wychodząć z kuchni spojrzał rozpalonym wzrokiem na niego. Gdy wyszedł zatrzymał się na moment przy drzwiach , nadal był cały zarumieniony. Zasłonił dłonią usta. Oddychał ciężko. Postanowił się przejść by się uspokoić. Poszedł do sali od plastyki>
Ostatnio edytowany przez Noamiru (2010-05-27 10:42:51)
Słodka owieczka
<uśmiechną się po czym się do niego od tyłu przytulił> Idziesz dziś na jakieś zajęcia?
Yoshi-kun... Coś się stało?
N-nie... Wszystko w porządku...
*Pochylił lekko głowę w dół.*