Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.
Początkujący erotoman
Aphrodite Pisces napisał:
Widzę jak dobrze się z nim bawisz. I myślę że on by lepiej do Ciebie Pasował niż ja. <stara się nie nawiązać kontaktu wzrokowego>
Przewrócił oczyma, po czym unióśł płynnym ruchem jego podbródek i pocałował namiętnie> Wiesz co czasami straszne z ciebie dziecko < zaśmiał się> To ty jesteś moim ideałem.
Początkujący erotoman
<zarumienił się> Kocham Cię.
Początkujący erotoman
Aphrodite Pisces napisał:
<zarumienił się> Kocham Cię.
<Spojrzał na niego, po czym odwrócił twarz zaśmiał się głośno, delikatnie opuszczając głowę>
Początkujący erotoman
<zamkną książkę i usiadł na blacie biurka>
Początkujący erotoman
Powiem ci, że słodkie robisz te sceny zazdrości < podszedł do niego i objął go w pasie wpatrując się w jego oczy>
Początkujący erotoman
Przepraszam że jestem taki jaki jestem.
Początkujący erotoman
Za to cię właśnie kocham <pocałował go>
Początkujący erotoman
<zaczerwienił się bardziej> Skarbie powinniśmy wypróbować to biurko. <zaśmiał się>
Początkujący erotoman
<uśmiechnął się zadziornie, delikatnie pochylił się nad nim> Doprawdy? < zaśmiał się po czym delikatnie przejechał dłonią po jego torsie i odsunął się> Może się zgodzę... hmmm pomyślmy < droczył się>
Początkujący erotoman
Nie chcesz to nie polerze tu sobie i poczekam aż mnie ktoś zechce. <zrzucił książki z biurka i położył się>
Początkujący erotoman
Umiesz mnie przekonać < podszedł do niego i delikatnie dłońmi przejechał po jego torsie i ramionach splatając ich dłonie ponad jego głową. Miał twarz kilka centymetrów od niego. Uśmiechnał się delikatnie>
Początkujący erotoman
Ja zawsze stawiam na swoim. <zaśmiał się i go pocałował>
Początkujący erotoman
Może tak a może nie < uśmiechnął się zadziornie> A co jeśli teraz nic więcej nie zrobię?
Początkujący erotoman
O to popamiętasz mnie po wsze czasy. <zaśmiał się po czym powoli rozpiął mu koszulę>
Początkujący erotoman
<zarumienił się lekko. po chwili znów przygwoździł jego nadgarstki ponad głową> Kochanie... ze mną nie tak łatwo < uśmiechnął się zadziornie po czym przygryzł delikatnie golną wargę>