Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.
Początkujący erotoman
No to już jest nas dwóch^^ Zaskoczony? < stał przed nim na luzie z drwiącym uśmiechem>
Początkujący erotoman
Enneo napisał:
Aphrodite Pisces napisał:
Enneo napisał:
<przymrużył lekko oczy patrząc na Toyo> A więc nadal się sprzedajesz? I to jeszcze gówniarzom? Toy, nie spodziewałem się, że nadal to robisz.. <zaczal sie smiać>
<uderzył go w Twarz> Jak śmiesz! Wynoś się z tond!
<stoi, po chwili zmróżył oczy> Wtrącasz się...?
Tak a masz coś do tego? To mój przyjaciel i będę go bronił nawet za cenę własnego zdrowia.
Słodka owieczka
Wbiegł do swej sali lekcyjnej cały poddenerwowany.
-Czy moglibyście w końcu się uspokoić?!
Enneo napisał:
Enneo napisał:
<przymrużył lekko oczy patrząc na Toyo> A więc nadal się sprzedajesz? I to jeszcze gówniarzom? Toy, nie spodziewałem się, że nadal to robisz.. <zaczal sie smiać>
<uderzył go w Twarz> Jak śmiesz! Wynoś się z tond!
<stoi, po chwili zmróżył oczy> Wtrącasz się...?
Poczuł się poirytowany. Uderzył chłopaka książkami w głwe.
-Zamknij się idioto -_-
Po czym opuścił książki bez jakiej kolwiek skruchy.
Początkujący erotoman
Ale neandertal =_=".
Totoyo? W porządku < zwrócił się do chłopaka>
Itsuki. napisał:
Wbiegł do swej sali lekcyjnej cały poddenerwowany.
-Czy moglibyście w końcu się uspokoić?!
Wybacz sensei, ale włąśnie uczyliśmy nowego ucznia dobrych manier, o które tak dbasz < uśmiech na twarzy>
Ostatnio edytowany przez Noamiru (2010-05-26 17:22:28)
Noamiru napisał:
Ale neandertal =_=".
Totoyo? W porządku < zwrócił się do chłopaka>
<nie odpowieidzał mu, tylko wybiegł z sali z płaczem i uciekł do swojego pokoju>
Początkujący erotoman
Totoyo napisał:
<wtula się w Dite płacząc z upokorzenia>
<obiął go> Nie płacz. Będzie dobrze.
Słodka owieczka
-No dobrze... wszyscy proszę idźcie w jakieś inne miejsce, dobrze? Sala od plastyki to nie ring albo pokój zwierzeń.
-"Męska dziwko?"
Te słowa dudniły w jego uszach. Postanowił zająć się tym w niedługim czasie... wyszedł.
Ostatnio edytowany przez Itsuki. (2010-05-26 17:22:49)
Początkujący erotoman
Totoyo czekaj! O rany... Ten gościu < zastanowił się moment nad jego zachowaniem>
Początkujący erotoman
Panowie w ramach zemsty na nauczycielu od sztuki chce mu zdemolować salę. Jeżeli nie chcecie brać w tym udziału to zrozumiem ^^
Początkujący erotoman
Panowie w ramach zemsty na nauczycielu od sztuki chce mu zdemolować salę. Jeżeli nie chcecie brać w tym udziału to zrozumiem ^^
He. Kazał mi szorować kible szczoteczką do zębów. Myślisz, że mu odpuszczę, ale < zabrał swój obraz i dał go Misakiemu> Pilnuj go dobrze < podwinął rękawy> Gotowy xD
Wziął go stając troche oddalony.
-hai hai
lekko się uśmiechnął patrząc na nich
-Ja jestem tu nowy.. i raczej na razie nie chciał bym podpaść..
dodał cicho .