Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.
Początkujący erotoman
Sala plastyczna jest ładniejsza od sali biologicznej *-* Co porabiacie? <siada na ławce przed nimi>
Początkujący erotoman
Jak widać < szeroki uśmiech, zapatrzył się na niego> Szukamy natchnienia w gnieździe szalonego nauczyciela < wygestykulował sformułowanie o nauczycielu>
Początkujący erotoman
Namaluj Noa-senpai'a
Noa-kun wiesz jak poszedłem wczoraj przeprosić to mi się oberwało za to wszystko xD
Ostatnio edytowany przez Aphrodite Pisces (2010-05-26 16:51:45)
Początkujący erotoman
Ehehehe < podrapał się za głową z uśmiechem zakłopotania> Gomen ^^"> Jakoś ci to wynagrodzę.
warknął cicho pod nosem
-haai hai..
wziął wdech i znów zaczął rysować jakoś.. bez większego zainteresowania wsłuchiwał się cicsze.
-Eto..
otrząsnął się po chwili patrząc na nich.Po chwili znowu zamilkł wbijając wzrok w kartke.
Ostatnio edytowany przez Misaki (2010-05-26 16:55:25)
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
Ehehehe < podrapał się za głową z uśmiechem zakłopotania> Gomen ^^"> Jakoś ci to wynagrodzę.
Nie myślałem że ta mała beksa będzie w stanie tak mocno uderzyć ^^'
A później udawałem że przystawiam się do dyra. Ale miałem polewe xD
Ostatnio edytowany przez Aphrodite Pisces (2010-05-26 16:56:52)
Anooo... <wszedł do nich> pomoże mi ktoś? <stoi z nieśmiało spuszczoną głową, obok jego nogi stoi mały kotek>
Początkujący erotoman
Totoyo napisał:
Anooo... <wszedł do nich> pomoże mi ktoś? <stoi z nieśmiało spuszczoną głową, obok jego nogi stoi mały kotek>
Totoyo-kun. <uśmiechną się> Miło Cię widzieć. Co mogę dla Ciebie zrobić?
Początkujący erotoman
Haaa, zupełnie jak moja Calma < wspomina swoją kotkę patrząc z uśmiechem na kociaka> O co chodzi Totoyo-kun ^^< uśmiech>
A tak wracając do tematu, to mam nadzieję, że nie za mocno, bo mnie jeszcze nie dorwał ^^"
Dite-kuun, pomożesz mi w kuchni? <spojrzał nieśmiało na chłopaka i odgarnął przydługie włosy za ucho>
Początkujący erotoman
Nic Ci już raczej nie zrobi. ^^
<podszedł do Totoyo> Oczywiście ^^ <złapał go pod rękę> Chłopcy idziecie z nami?