Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.
Początkujący erotoman
<wszedł po drabince do włazu, wyszedł na dach i przeciągnął się leniwie> MHmmmm! Tak. O to chodzi, <spojrzał na teren wokoło szkoły. Wiał delikatny wietrzyk>
Niewiniątko
<wszedł na dach i o mało wiatr go nie przewrócił>
O kurw...
<nie dokończył>
<zaczął się śmiac>
Początkujący erotoman
Ed Elric napisał:
O kurw...
<nie dokończył>
<zaczął się śmiac>
<Wszedł na dach. Po chwili złapał oddech i zaczął się śmiać> O rany, < ledwo się powstrzymał> Jestem tu dopiero jeden dzień a tyle się już wydarzyło. Wow < powoli usiadł>
Ostatnio edytowany przez Noamiru (2010-05-25 18:20:19)
Początkujący erotoman
<wbiegł i padł na kolana> Bosh to był mój pomysł z lekcją anatomii i tym by Itsuki-sensei był manekinem. ^^' Już po mnie xD
Niewiniątko
Noamiru napisał:
Ed Elric napisał:
O kurw...
<nie dokończył>
<zaczął się śmiac><Wszedł na dach. Po chwili złapał oddech i zaczął się śmiać> O rany, < ledwo się powstrzymał> Jestem ti dopiero jeden dzień a tyle się już wydarzyło. Wow < powoli usiadł>
Nie śmiej się, bo to nie jest zabawne.
<powiedział to z powagą, ale na twarzy widniał uśmiech zmieiający się w niepohamowany śmiech>
Początkujący erotoman
Aphrodite Pisces napisał:
<wbiegł i padł na kolana> Bosh to był mój pomysł z lekcją anatomii i tym by Itsuki-sensei był manekinem. ^^' Już po mnie xD
<spojrzał na niego zdziwiony, po czym zaśmiał się cicho> Masz rację... już po tobie, ale za to < wyciągnął kamerkę z rękawa> wspomnienia zostaną na zawsze < uniósł ją z uśmiechem>
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
<spojrzał na niego zdziwiony, po czym zaśmiał się cicho> Masz rację... już po tobie, ale za to < wyciągnął kamerkę z rękawa> wspomnienia zostaną na zawsze < uniósł ją z uśmiechem>
<zabrał mu kamerkę i wcisną Edowi do spodni> Wybacz... Tam nikt jej nie znajdzie bo dyrek nie będzie Cię obmacywał ^^' Mnie ściga za głupi pomysł a Noamiru za kamerę xD
Niewiniątko
A tak wogóle to co się stało?
<popatrzył na nich z zaciekawieniem>
Początkujący erotoman
Ed Elric napisał:
A tak wogóle to co się stało?
<popatrzył na nich z zaciekawieniem>
Przez mój głupi pomysł i wspaniałemu żartowi profesora Mizukiego Itsuki-sensei się rozebrał ^^'
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
<zabrał mu kamerkę i wcisną Edowi do spodni> Wybacz... Tam nikt jej nie znajdzie bo dyrek nie będzie Cię obmacywał ^^' Mnie ściga za głupi pomysł a Noamiru za kamerę xD
<gdy ujrzał kamerę w gaciach Eda ledwo powstrzymał się, żeby nie popłakać się ze śmiechu. Zatkał sobie usta dłonią i odwrócił twarz. > A tak przy okazji mów mi Noa ^^. No fakt profesor dał dzisiaj niezły pokaz .
Ostatnio edytowany przez Noamiru (2010-05-25 18:28:44)
Niewiniątko
Aphrodite: Ym... No faktycznie głupi pomysł. xd
Noamiru: Z czego radość? <popatrzył na niego>
Początkujący erotoman
A nam się oberwie za ten pokaz xD
Początkujący erotoman
Ed Elric napisał:
Noamiru: Z czego radość? <popatrzył na niego>
Z tego, że ona jest włączona ijeśli zaraz jej nie wyjmiesz, to dowiemy się jakiego koloru i wzoru masz gacie, o ile je masz < spojrzał na niego z uśmiechem satysfakcji>
A nam się oberwie za ten pokaz xD
To napewno. Eh < westchnął> nic gorszego niż w mojej poprzedniej szkole mnie nie spotka, więc na luzie < położył się i splótł dłonie na karku> Hehe... nie mogę nadal z tej sytuacji. Mina Isumiego-sensei była niezastąpiona xD
Ostatnio edytowany przez Noamiru (2010-05-25 18:34:30)
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
Ed Elric napisał:
Noamiru: Z czego radość? <popatrzył na niego>Z tego, że ona jest włączona ijeśli zaraz jej nie wyjmiesz, to dowiemy się jakiego koloru i wzoru masz gacie, o ile je masz < spojrzał na niego z uśmiechem satysfakcji>
<wybuchł śmiechem, przytulił się do Noa bo z tego wszystkiego nie mógł ustać na nogach>
Niewiniątko
<wyjął kamerę ze spodni i oddał ją Noamiru>
Proszę bardzo.
<uśmiechnął się złowieszczo>