Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.
Początkujący erotoman
Aphrodite Pisces napisał:
Przestan tak przezywac. Wspominalem Ci ze to internat dla chlopców którzy lubia chlopców?
Ale nie myślałem, że tak lubią... I nie przezywam. Odpowiadam na pytanie. <wzdrygnął się> Idę spać. Dobranoc braciszku. <owinął się kołderką i zasnął>
Początkujący erotoman
<usmiechna sie i wyszedl>
Początkujący erotoman
<Wbiegł i zamknął się> <ryczy>
Początkujący erotoman
<puka do drzwi>
Początkujący erotoman
<puka do drzwi>
Kto tam?!
Początkujący erotoman
<zastanawia się co odpowiedzieć> yyyyyyy Dostawca babeczek??
Początkujący erotoman
<zastanawia się co odpowiedzieć> yyyyyyy Dostawca babeczek??
NIE ZAMAWIAŁEM BABECZEK! Nie będę nic jadł, dopuki Dite nie zwróci na mnie uwagi! <rzucił nożem w drzwi. Przebił drzwi, ale go nie trafił>
Początkujący erotoman
W takim razie oddam te wszystkie babeczki Twojemu bratu<udaje że odchodzi>
Początkujący erotoman
W takim razie oddam te wszystkie babeczki Twojemu bratu<udaje że odchodzi>
<wybucha jeszcze większym płaczem>
Początkujący erotoman
<położył świeżę pachnące ciasto na talerzu przed jego drzwiami po czym podłączył wiatrak i skierował zapach w stronę pokoju Feriana a sam zawisł nad drzwiami jego pokoju>
Początkujący erotoman
<położył świeżę pachnące ciasto na talerzu przed jego drzwiami po czym podłączył wiatrak i skierował zapach w stronę pokoju Feriana a sam zawisł nad drzwiami jego pokoju>
<poniuchał> Ktoś piecze ciasto............ <podszedł pod drzwi, już miał wyjść, ale> ... Nie mogę! Obiecałem sobie.. uh... <siedzi pod drzwiami>
Początkujący erotoman
<wpadł na szatański plan, zrobił sobie makijaż by wyglądać jak pobity po czym ustawił na przeciwko siebie aparat, zakrył sobie oczy i udawał że jest związany, aparat zrobił zdjęcia po czym je wywołał> <zmył makijaż, włożył zdjęcia do koperty razem z kartką na której widniał napis "Mamy Twojego brata wyjdź z pokoju albo go zabijemy" wsadził kopertę pod drzwi Feriana i schował się za kwiatkiem>
Ostatnio edytowany przez Aphrodite Pisces (2010-05-30 15:43:07)
Początkujący erotoman
<wpadł na szatański plan, zrobił sobie makijaż by wyglądać jak pobity po czym ustawił na przeciwko siebie aparat, zakrył sobie oczy i udawał że jest związany, aparat zrobił zdjęcia po czym je wywołał> <zmył makijaż, włożył zdjęcia do koperty razem z kartką na której widniał napis "Mamy Twojego brata wyjdź z pokoju albo go zabijemy" wsadził kopertę pod drzwi Feriana i schował się za kwiatkiem>
<słychać zza drzwi> AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<WYBIEGŁ>
Początkujący erotoman
<wybiegł zza kwiatka i uściskał go mocno>
Początkujący erotoman
<wybiegł zza kwiatka i uściskał go mocno>
A-ale jak?! Ale gdzie>! Ale ty...!? !!!!!!!!!!! ... Tak się cieszę, że nic Ci nie jest!! <wtulił się w niego>